партньори

Продукти

банкови депозитни касети двойни метални гардероби Депозитни банкови сейфове депозитни електронни сейфове Депозитни каси за хотели Депозитни сейфове за магазини Депозитни сейфове за хотели евтини електронни сейфове евтини метални картотеки евтини сейфове ( 1 ) евтини хотелски сейфове електронни сейфове с ключове електронни сейфове цени Здрави метални стелажи каса за оръжие качественни офис сейфове Качественни стелажи клетъчен шкаф от метал комбинирани метални сейфове Комбинирани сейфове кутии за ключове магазин за сейфове малки каси Малки сейфове и каси малки хотелски сейфове Метални архивни шкафове Метални депозитни сейфове метални електронни сейфове Метални картотеки метални картотеки на едро метални картотеки с 3 чекмеджета ( 20 ) метални картотеки с 4 чекмеджета метални картотеки с доставка метални картотеки цени метални каси метални каси и сейфове метални кутии за ключове Метални кутии за ключове метални малки каси метални малки сейфове метални огнеупорни картотеки ( 8 ) метални огнеупорни сейфове Метални сейфове метални сейфове за вграждане метални сейфове за външен монтаж Метални сейфове с шифър и ключ Метални стелажи метални хотелски сейфове метални шкафове за багаш метални шкафове за документи метални шкафове за фитнес зали огнеупорни картотеки огнеупорни сейфове и каси цени Огнеупорни шкафове цени оръжейни шкафове Сейф за 2 пушки Сейф за 5 пушки сейф за оръжие сейф против взлом сейфове за вграждане сейфове за вграждане цени сейфове за външен монтаж цени сейфове за пистолети сейфове на едро Сейфове от метал за ценности сейфове против грабеж сейфове с 2 ключа сейфове с шифър сейфове цени сигурни офис сейфове Стелажи с доставка Стелажи цени хотелски сейфове на едро

Търсене в сайта

Списък с търсени думи

Изберете език

Информация за общи условия

1. Конфиденциалност на данните

гарантира конфиденциалност на личните данни на своите клиенти, декларирайки, че те няма да бъдат използвани за различни от предназначението си цели, а именно: установяване на контакт с клиента при уточняване подробности около поръчката и начините за нейната доставка и заплащане. Личните данни, предоставени от клиента, се използват от служителите на фирмата и за издаване на фактура и гаранция за закупения продукт.

2. Съгласие за покупка

Началото на търговските взаимоотношения между потребителя и започват при изпращането на поръчката от потребителя, а именно: след попълването на изискваните лични или фирмени данни, съгласяване с общите условия за покупко-продажба на стоки от и натискане на бутона "изпрати".

3. Стартиране на поръчка

Изпълнението на поръчката започва при запознаване с нея от страна на служител на фирмата. Ако поръчката е изпратена в неработен за фирмата ден или извън работно време, но в рамките на работната седмица, то изпълнението й ще започне съответно: в началото на следващата работна седмица или на следващия работен ден. При евентуална промяна на стойността на поръчаните стоки в периода между изпращането на поръчката и стартирането й, клиентът заплаща стоката на цената, на която я е поръчал.

4. Отмяна на поръчка

4.1. Клиентът има правото да откаже поръчката си до 15 работни дни от датата на заявяване в писмен вариант по факс или електронна поща, но не по-късно от 10 работни дни след извършване на плащането, при което заплаща неустойка в размер на 3% от стойността на сделката (с вкл. ДДС).

4.2. Закупената стока трябва да бъде върната в оригиналната опаковка, с пълна окомплектовка съгласно описанието от производителя, намиращо се във всеки кашон до 15 работни дни от извършеното плащане, като разходите за връщане са за сметка на купувача.

4.3. При невъзможност на да предостави на клиента поръчаната от него стока се задължава да предостави алтернативна такава или при несъгласие да възстанови заплатената сума.

4.4. Заплатената от картодържателя сума по т.4.1 се възтановява по избор на клиента между кредитен ваучер, избор на друга стока или възстановяване на цяла/частична сума единствено с кредитна операция по картата, с която е платено.

5. Рекламация

Рекламации относно закупени от стоки се приемат ако те са направени своевременно, като фирмата се ангажира със записването им във съответния регистър според член 127 ал.2 от ЗЗП.

Поръчаните продукти можете да заплатите по следните начини:

  • В брой, в офиса на на адрес:
  • С наложен платеж, при доставка на куриер:
  • Заплащате стойността на поръчката и доставката на представителя на куриерската фирма, при получаване на артикулите.
  • С банков превод


  • IBAN:
    BIC:
Всички цени в сайта са с включено ДДС

Контакт

тел.0877 800 434
gsm:
email: perfektnimebeli.sofia@gmail.com

Вашето меню

Вашата кошница

Вашата кошницаНяма добавени артикули